Alzheimercafé op 13 april over vrijetijdsbesteding in Waddinxveen

Op woensdag 13 april a.s wordt er vanaf 19:30 uur in het Anne Frank Centrum in Waddinxveen weer het maandelijkse Alzheimercafé georganiseerd. Dit keer staat het onderwerp Vrijetijdsbesteding op het programma. Twee gasten komen tijdens deze avond meer vertellen over de het aanbod van activiteiten voor mensen met dementie en hun naasten en het project Fietsmaatjes.

In het Alzheimercafé staan het delen van kennis en het uitwisselen van persoonlijke ervaringen centraal. Voor veel mensen is het lastig om nieuwe betekenisvolle activiteiten te vinden als de vaardigheden en interesses door dementie veranderen. Tijdens het Alzheimercafé zullen Maja Postma van Palet Welzijn en Jan Willem Knoppers van Fietsmaatjes meer vertellen over de verschillende activiteiten en mogelijkheden in Waddinxveen.

Waar & Wanneer

Woensdag 13 april 2022
Het Alzheimercafé opent om 19:15 uur de deuren van het Anne Frank Centrum aan het Jan van Bijnenpad 1. Rond 21:00 uur sluiten we af.

De entrée en het eerste rondje koffie zijn gratis. Tijdens het Alzheimercafé kunt u alleen door middel van PIN betalen.
Voor vragen of informatie kunt u een mail sturen naar info@zorgdirigent.nl

In Waddinxveen kunnen mantelzorgers van mensen met dementie voor ondersteuning een beroep doen op diverse organisaties en hulp- of dienstverleners. Tijdens het Alzheimercafé komen verschillende onderwerpen en instanties aan bod. Het Alzheimercafé Waddinxveen is iedere tweede woensdag van de maand geopend.