Dag van de Mantelzorg 2022 in Waddinxveen

 Mantelzorgers verdienen het om in het zonnetje gezet te worden!

Op 10 november 2022 is het weer zover, de landelijke Dag van de Mantelzorg. Op deze dag worden mantelzorgers in het zonnetje gezet en krijgen zij de waardering die ze het hele jaar door verdienen. De inzet van mantelzorgers is onbetaalbaar en we kunnen niet zonder. Voor de één is mantelzorgen vanzelfsprekend, voor een ander kost het misschien wat meer moeite.
Maar weet dat hulp en ondersteuning wordt gewaardeerd, door degene die de zorg 
ontvangt, maar ook zeker door de gemeente.

8 november: Italiaans buffet & een leuke pubquiz

Voor geregistreerde Waddinxveense mantelzorgers wordt er op 8 november 2022 een Italiaans buffet georganiseerd en een gezellige pubquiz. Het buffet bestaat uit verschillende warme pasta’s en pastasalades. Heb je een voedselallergie? Geef dit dan door bij aanmelding.

Uiteraard sluiten we af met een Italiaans dessert en/of koffie.

Wanneer:
Dinsdagavond 8 november 2022, vanaf 17.45 uur. De avond duurt tot ongeveer 20:00 uur

Waar:
Anne Frank Centrum, Jan van Bijnenpad 1 in Waddinxveen (ingang zalencentrum)

Meedoen?

Geregistreerde mantelzorgers hebben de uitnodiging al per mail ontvangen. Opgeven kan ook via mail o.v.v. ‘Dag v.d. Mantelzorg 2022’ naar waddinxveen@mantelzorgcentraal.nl. Vergeet niet je naam en telefoonnummer te vermelden!

NB: Heb je deze dag klachten die mogelijk corona gerelateerd zijn, dan verzoeken wij je om thuis te blijven en je af te melden. Zo voorkomen we onnodige verspreiding van het virus.