Dag van de Mantelzorg 2021 in Waddinxveen

Vorig jaar werd de Dag van de Mantelzorg tot ieders teleurstelling afgezegd vanwege een heftige coronagolf. Jammer, want iedereen had wel weer behoefte aan een beetje ontspanning. Maar omdat mantelzorgers destijds positief reageerden op de aangeboden workshops, hebben we besloten om dit jaar gewoon het programma opnieuw aan te bieden!

Omdat iedereen toch nog wel een beetje voorzichtig wil zijn, houden we de groepen wat kleiner en verspreiden we de workshops Creatief met boeken, Koe-schilderen en Dichten over 2 dagen.

CREATIEF BEZIG MET BOEKEN

De workshop Creatief bezig met boeken is geïnspireerd op de Boekselen-techniek. Deze techniek is een bedenksel van de Goudse Loes Vork. Op haar website www.boekselen.nl vind je er alle informatie over.
In de workshop gaan we aan de slag met een oud uitgelezen boek en kun je je creativiteit de vrije loop laten met verschillende materialen. Hou jij van boeken, taal,beeld en creativiteit, dan is deze workshop erg leuk om te doen.

MAAK JE EIGEN KUNSTKOE

Gezellig samen creatief bezig zijn met een koe schilderen! Lekker in de weer met kwastjes en verf en creëer je koe helemaal naar jouw eigen smaak. Maak je een bonte, met bijvoorbeeld de ‘stip-techniek, of wordt je koe meer een modern, stilistisch kunstwerkje. Alles is mogelijk, maar het samenzijn en de gezelligheid van het samen iets maken is minstens zo belangrijk.

Programma woensdagmiddag 10 november:

14.00 uur            Ontvangst met koffie met gebak

Keuze uit workshop: Koe-schilderen of  Creatief met oude Boeken

16.30 uur            Afsluiting middag

Programma woensdagavond 10 november:

19.00 uur            Ontvangst met koffie met gebak

Keuze uit workshop: Dichten met onze dorpsdichter of Koe-schilderen

21.00 uur            Afsluiting avond

Programma donderdagochtend 11 november:

10.00 uur            Ontvangst met koffie met gebak

Workshop: Koe-schilderen

12.30 uur            Afsluiting ochtend

MEEDOEN?

Geregistreerde mantelzorgers hebben een uitnodiging met aanmeldstrookje ontvangen. Opgeven via mail kan ook o.v.v. ‘Dag v.d. Mantelzorg 2021’ naar waddinxveen@mantelzorgcentraal.nl. Geef hierbij aan welke workshop je wilt deelnemen en op welke dag. Je kan je maar voor één workshop aanmelden.

Aanmelden kan tot 1 november 2021, daarna op basis van beschikbare plekken. Wil je verzekerd zijn van een plekje, meld je dan snel aan, want Vol= Vol…!

Uiteraard volgen we de richtlijnen van het  RIVM en meld je bij klachten af.